WK 2018 goedkope voetbalshirts,voetbaltruitjes kopen,voetbalshirts kids,voetbalshirts sale

Wereldkampioenschap 2018 goedkope voetbaltenues,goedkope voetbalshirts kopen,voetbalshirt met eigen naam,voetbaltenue kind,voetbalkleding kind nederland,voetbalshirts kopen met bedrukking.

Speler van Week 19: Felipe Caicedo

Felipe Caicedo is van Manchester City geweigerd naar Espanyol-winnaar, Andrew Tuft schrijft, na nog een cruciale bijdrage tegen Celta Vigo ...
Espanyol, op de balans, verdiende zaterdag tegen Celta Vigo. De kant van Sergio Gonzalez had meer schoten op doel en meer balbezit, maar in de laatste momenten bleef de wedstrijd foutloos. Celta had nauwelijks gedreigd in de 90 minuten en zag eruit als het verlaten van Cornella El-Prat met een nauwelijks verdiende punt.

Dat was voordat Caicedo zich met Christian Stuani bezighield met een beetje rolomkering. Stuani startte de wedstrijd en was zo vaak Sergio's super-sub. De Roemeense international werd echter de laatste zeven minuten vervangen door zijn Ecuadoraanse collega en het bleek een cruciale beslissing te zijn. De meeste van die zeven minuten waren gespeeld voordat Caicedo voorbij Sergio Alvarez reed, de overwinning behaalde aan Los Periquitos en ook 20 EuroFantasyLeague-punten oppikte.

Het was het vierde doelpunt van Caicedo in evenveel wedstrijden, met een gelijkspel in de Copa del Rey tegen Valencia en de troost in een 2-1 achterstand tegen Eibar. Zijn doelpunt zorgde ervoor dat Espanyol een derde opeenvolgende League-nederlaag vermeed en de mid-table plaats van het team verstevigde. Vanwege de overwinning kroop Espanyol boven Celta en bleef in een verhevener positie dan zowel Real Sociedad als Athletic Bilbao, beide clubs zouden het meest verwachten een paar punten te zien uit de buurt van La Blanquiazules, en niet andersom.

Caicedo, bekend van het Spaanse publiek uit spreuken in Malaga en Levante en Engels van zijn verblijf in Manchester City, heeft moeite om een ​​huis te vinden. De langste die hij ooit in een club heeft doorgebracht, was drie jaar in Lokomotiv Moskou, tussen 2011 en 2014, maar het was een tijdperk dat maar heel weinig doelen opleverde. Zijn verblijf in Al-Jazira, onmiddellijk voorafgaand aan zijn verhuizing naar Espanyol, duurde slechts zes maanden.

 

Sinds 2006, toen zijn optreden van jeugdige kracht de aandacht trok in Basel en City's oog ving, is het gemakkelijk om te vergeten dat Caicedo slechts 26 is. Espanyol zou, in theorie, Caicedo voor zijn beste jaren kunnen hebben, hoewel hij alleen ondertekende een overeenkomst van twee jaar en als een redelijk aanbod binnenkomt, zullen ze waarschijnlijk accepteren. Levante incasseerde ook, ondertekende Caicedo na een succesvolle leening in een permanente deal en verkocht hem onmiddellijk voor zoveel mogelijk roebels.

 

De zeven goals in 18 wedstrijden Caicedo heeft tot nu toe opgenomen voor Espanyol misschien niet genoeg om de aandacht te vestigen in de weg van zijn 13 in 27 terwijl op Ciutat de Valencia, maar het is een redelijke verhouding voor een club verwacht te worstelen, zoals Espanyol onder waren rookie Coach Sergio. Halverwege het seizoen zijn ze beter dan halverwege de start en Caicedo is daar een belangrijke reden voor, zijn zaterdagdoelpunt is net het laatste in een reeks belangrijke inspanningen.

Caicedo heeft eerder gesecoord in de 2-2 gelijkspel met Malaga en 2-1 overwinningen op Levante en Granada, vitale doelen op vitale tijden. Maar met een voorsprong van nog 22 seconden is de timing van Caicedo nog nooit zo goed geweest als dit weekend.