WK 2018 goedkope voetbalshirts,voetbaltruitjes kopen,voetbalshirts kids,voetbalshirts sale

Wereldkampioenschap 2018 goedkope voetbaltenues,goedkope voetbalshirts kopen,voetbalshirt met eigen naam,voetbaltenue kind,voetbalkleding kind nederland,voetbalshirts kopen met bedrukking.

De McDonalds-bonus: verder verteerd

De klok tikt door op onze uiteindelijke McDonalds / FIFA-squadrons, dus in navolging van Andy's blik op wat er mag worden verwacht in termen van bonuspunten in het nieuwe McDonalds fantasy-spel, hebben we een aantal statistieken van recente vriendschappelijke spellen geanalyseerd in een poging om vaststellen van hun volgende uitsplitsing van aanvallende bonuspunten ...

AanvalsbonusVoor elke 2 ballen die in het gebied worden geleverd (bal binnenkomen in aanvallend strafschopgebied met behoud van balbezit: speler die loopt, speler voorbij komt, speler ontvangt, kruis) 1 punt Portugal WK shirt 2018 kopen

Zoals Andy eerder vermeldde, zijn de statistieken voor al deze handelingen niet overal beschikbaar - en dus is het vrijwel onmogelijk om de precieze toewijzing van punten vast te stellen - er zijn echter statistieken beschikbaar voor "Succesvolle Halve Doorsturen voor de Voorwaartse Baan" en hoewel we niet het volgende suggereren cijfers correleren met verwachte punten, wat intrigerend is, is dat die spelers die je zou verwachten bovenaan deze statustabellen te staan, over het algemeen doen.

Zo zijn de drie beste spelers in de recente Spaanse game voor succesvolle halve passes voor de helft als volgt (we hebben hier ook enkele verdedigende aanwijzingen toegevoegd):

Mins Gespeeld Succesvolle Halve Passes Vooruit Pasjes (Assistentie bij pogingen) AssistsFailed PassesTackles VerhelpenXabi Alonso9054211240Xavi564722310Sergio Busquets904400410

Zeker, dit is zo'n beetje een succesvolle weerspiegeling van hoe Spanje's vorm en stijl van spelen; de drie spelers die de meeste ballen naar voren spelen, zijn middelste middenvelders. Xavi, ondanks dat hij slechts 56 minuten speelde in vergelijking met Xabi Alonso's 90, speelde slechts 7 voorwaartse helft minder en maakte slechts 3 verdwaalde passes voor alle wedstrijden, een belangrijk element gezien de puntentoename voor elke vijf mislukte pogingen. Interessant genoeg waren de vier tackles van Alonso ook het maximum van elke Spaanse speler.

Als bevestiging van onze theorie hebben we toen naar Brazilië gekeken:

Mins Gespeeld Succesvol Vooruit Half-passes Key Passes (Assistentie bij pogingen) AssistsFailed PassesTackles ClearancesMaicon895031832Robinho894040600Kaka893451700

Nogmaals, dit is een sterke indicator van hoe Brazilië speelt, en Maicon in het bijzonder (Michel Bastos, de linksback, speelde alleen de eerste helft, maar zijn statistieken waren bijna net zo sterk gedurende 45 minuten) floreert onder zowel de aanvallende als de verdedigende microscoop . Kaka zit, zoals verwacht, in de schaduw van de dingen en Robinho presteert altijd beter voor zijn land.

Met dat in gedachten, hier is een blik op enkele middelgrote spelers uit het budget van iets minder bevoorrechte landen die uitblonken in de laatste paar vriendelijke spellen.

Afgespoelde min. Geslaagde half-voorwaartse passesKey-passes (helpt bij pogingen) AssistsFailed PassesTacklesClearancesF Coentrao894100420M Fernandez8944611110A Torres8922201330A Song863700670C Salcido902200924B Jokic902000913Danny8631511100100

Fabio Coentrao De omgedraaide linkeroever van Portugal is beschikbaar voor slechts 4,0 miljoen in het fantasyspel McDonalds en was een echte overwinning in de wedstrijd tegen Mozambique. Niet alleen had hij de meeste "voorwaartse halve passes" in het team, hij had ook de meeste tackles. Aanvalspunten lijken zeker tegen zowel Noord-Korea als Ivoorkust, en hij kan de kans krijgen om verdedigend te worden tegen de plunderende runs van Maicon of Daniel Alves in het Brazilië-spel.

Matias Fernandez De spelmaker komt binnen op 6.5, en zoals de "key passes" -statistieken laten zien van zijn recente vertoning voor Chili tegen Noord-Ierland, is hij de man die waarschijnlijk een opening zal maken voor zijn teamgenoten. Hij gaf de bal een aantal keren weg, maar als zijn teamgenoten hun schietschoenen aan hadden (versmaden van 5 van de 6 kansen die hij creëerde), had hij meer dan één assist kunnen hebben gehad. Het is jammer dat hij in Groep H zit, omdat het selecteren van hem een ​​gok zou kunnen zijn die velen te ver zullen gaan om te nemen, maar buiten de wedstrijd van Spanje moeten er veel aanvalsbonuspunten worden verzameld tegen zowel Zwitserland als Honduras. Brazilië shirt WK 2018 kids

Aureliano TorresDe verdedigend-natured speler schittert op het linker middenveld voor Paraguay en komt op slechts 4,0m. In de recente 2-0 nederlaag van zijn ploeg van Griekenland, had hij de meeste "voorwaartse halve passes", sleutelpassen en tackles, wat suggereert dat de balans tussen aanvallende (Slowakije en Nieuw-Zeeland) en verdedigende (Italië) bonuspunten gunstiger op hem kunnen lijken. dan wie dan ook in het team.

Alexandre SongThe Arsenal man is geprijsd als een 6,6 miljoen middenvelder en zijn statistieken in de recente gelijkspel van Kameroen met Slowakije waren kop en schouders boven alle teamgenoten. De meeste "voorwaartse halve passes" en de meeste tackles over een aanzienlijke afstand. Met wedstrijden tegen de wil van Nederland en Denemarken op de agenda, kon zijn strijdlustige kwaliteiten hem een ​​goede paar punten pakken.

Carlos Salcido bracht een blindering in de recente nederlaag van Italië, de full-back - geprijsd op 5,0 m - is meer defensief als gevolg van Mexicaanse stijl van spelen, maar toch was een smal derde in voorwaartse halve ballen. Met Giovanni dos Santos niet de meest verdedigende speler voor hem op de linkerflank, pakte hij veel tackles en cleans, verreweg het grootste deel van het team. Mexico's systeem, gecombineerd met wedstrijden tegen Frankrijk (waar hij Franck Ribery zou moeten zien), Uruguay en gastland Zuid-Afrika zouden hem zowel verdedigende als aanvallende punten moeten opleveren.

Bojan Jokic De linksback van Slovenië is slechts 3 meter en zijn weergave boven Nieuw-Zeeland toont dat hij betrokken is bij veel een-op-een, zelfs tegen de zogenaamde "minnows". Meer naar voren gekomen dan de meesten en slaagde erin hetzelfde aantal voorwaartse half passes te behalen als de hoog aangeschreven rechterbuitenvleugel, Valter Birsa. De VS en Algerije zouden hem enkele aanvallende punten bovenop defensieve degenen moeten zien grijpen, met de wedstrijd tegen Engeland die zeker zijn tackelings- en ontruimingsmogelijkheden test in het macdonalds-spel.

Danny De blessure aan Nani lijkt hem de kans te geven om zich in de eerste XI van Portugal te vestigen en hij viel op in hun laatste overwinning op Mozambique. Afgezien van de ruggen van zijn team had hij het grootste aantal voorwaartse halve passes. Zijn oog voor een moordend bal wordt geïllustreerd in de 5 belangrijkste passen die zijn gemaakt, wat resulteerde in slechts één doelpunt vanwege een slechte afwerking van zijn landgenoten. Heb naast de bovenstaande statistieken een doelpunt gegrepen en zou de stijl tegen Noord-Korea en Ivoorkust echt kunnen aanwenden als je de kans krijgt. Met een prijs van 6,0 miljoen, zou een echt koopje kunnen zijn.